skip to Main Content

De Lakenvelder Zorg staat voor je klaar!

De Lakenvelder Zorg is een gecertificeerd en gecontracteerd zorgaanbieder in gemeente Noard-East Fryslân en Tytsjerksteradiel-Achtkarspelen.  Als onderaannemer van  Aardema Zorggroep in Nieuwehorne kunnen we onze diensten ook buiten deze gemeenten aanbieden.

Wij bieden ambulante begeleiding en begeleiding groep aan mensen met een psychische, psychiatrische, sociale of een licht verstandelijke beperking op basis van WMO en WLZ. Dit kan zowel in zorg in natura als met een persoonsgebonden budget.  Hiervoor werken we samen met verschillende welzijnsorganisaties zoals sociale wijkteams, vrijwilligersorganisaties, re-integratie-organisaties, GGZ, jeugdzorg, het Lichtpunt in Zwaagwesteinde en het Basishuis in Kollum.

Laagdrempelig
Onze werkwijze kenmerkt zich door een laagdrempelige aanpak. Om onze cliënten goed te ondersteunen proberen wij echt contact met ze te hebben, goed te luisteren en er voor ze te zijn. Ambulant bezoeken wij onze cliënten in hun thuisomgeving en gaan met ze op pad. De sfeer op onze dagbesteding is heel open. Wij beschikken over verschillende ruimtes waaronder een relaxruimte.

De Lakenvelder Zorg ligt centraal gelegen en is met openbaar vervoer makkelijk te bereiken. Op werkdagen zijn we telefonische de hele dag bereikbaar.

Eigen kracht
Er wordt gewerkt aan versteviging van de eigen kracht van de cliënt. De eigen mogelijkheden en het denkvermogen wordt aangesproken en de cliënt is naar vermogen eigenaar en regisseur van zijn eigen plan.

Betrokkenheid
Onze begeleiders kennen alle cliënten. Door vertrouwen en respect te winnen kunnen wij naast onze cliënt staan om de juiste ondersteuning te bieden.

Respect
De Lakenvelder Zorg kent een basishouding van respect en wederkerigheid. We zijn in contact open en eerlijk en zonder waardeoordeel. We luisteren naar wat cliënten vinden, waar ze last van hebben en welke behoeften ze hebben. Met respect en in dialoog.

  • Zorg is laagdrempelig
  • Vakkundige begeleiders met een warm hart
  • We denken altijd in mogelijkheden
Back To Top