skip to Main Content
JencoJenco van der Land
Eigenaar!
Mijn naam is Jenco en ik woon samen met Ankie van der Meer op de boerderij waar ik jarenlang een melkveebedrijf met Lakenvelders heb gerund. Mijn moeder vond dit mooie dieren en daar had ze gelijk in. De Lakenvelder is een aansprekende koe en direct herkenbaar aan het witte laken om haar buik. Ze leven sober en zuinig.
Daarnaast hebben ze een erg vriendelijk karakter wat goed paste bij onze wens om te beginnen met het bieden van laagdrempelige zorg op onze boerderij. Inmiddels hebben we geen Lakenvelders meer. Wel een aantal kippen en paarden, waaronder een Tinker waarop gereden wordt.Van onze carrièreswitch hebben we nog geen seconde spijt gehad. Elke dag gaan we met veel plezier en enthousiasme aan het werk om de cliënten het gevoel te geven dat zij er toe doen en het beste uit ze te halen, met ruimte voor humor en ontspanning.
IrmaIrma Heslinga
Sociaal werker
Na jarenlang als verpleegkundige in een ziekenhuis te hebben gewerkt, ben ik inmiddels al een aantal jaren werkzaam in het sociaal domein. Bij De Lakenvelder Zorg ben ik verantwoordelijk voor verschillende zaken. Zo coördineer ik de zorg, draag ik de verantwoordelijkheid voor het kwaliteitsmanagementsysteem en ben ik beleidsmatig bezig om de mogelijkheden van de organisatie te versterken. Dit alles met als doel om de kwaliteit van zorg naar een volgend niveau te brengen. Daarnaast begeleid ook een aantal ambulante cliënten. De hulpvraag van de cliënt en actief luisteren zonder waardeoordeel staat hierin centraal.
AgnesAgnes Waterval
Begeleider dagbesteding

Mijn naam is Agnes Waterval en ik ben eerlijk en positief ingesteld. In mijn werk neem ik verantwoordelijkheid voor mijn taak en staan de cliënten centraal. Op de dagbesteding zorg ik voor een open sfeer en bied ik graag praktische ondersteuning door het ondernemen van verschillende activiteiten. Ik doe boodschappen met cliënten, kook samen met hen een gezonde maaltijd voor tussen de middag, stimuleer de cliënten om meer te bewegen door te het maken van wandelingen en geef ondersteuning bij werkzaamheden die buiten of in de werkplaats plaatsvinden. Dit alles op basis van vertrouwen en gelijkwaardigheid.
SoeminiSoemini Huisman
Ambulante begeleider
Mijn naam is Soemini Huisman. Van jongs af aan wist ik al dat ik iets wilde betekenen voor anderen en heb dan ook al ruim 15 jaar ervaring in de zorg. Bij De Lakenvelder Zorg begeleid ik cliënten ambulant.. Tijdens het begeleidingsproces ga ik samen met de cliënt opzoek naar kansen en mogelijkheden door vooral te kijken wat de cliënt wél kan. Hierbij maak ik gebruik van mijn eigen kwaliteiten zoals goed luisteren, het tonen van betrokkenheid en laagdrempelig zijn in contact, zonder oordeel. Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg, dat maakt mij duidelijk en betrouwbaar. Naast de cliënt staan en deze in zijn of haar kracht zetten is mijn uitgangspunt.
HannekeHanneke de Vries
Ambulant begeleider
Mijn naam is Hanneke de Vries en ik heb een luisterend oor en ben eerlijk en positief ingesteld. Na mijn studie aan de SPH heb ik lang met verstandelijk gehandicapten gewerkt. Inmiddels werk ik alweer drie jaar bij De Lakenvelder Zorg. Ik neem de tijd om te luisteren, observeren en evalueren. In mijn werk staat de cliënt centraal en ga ik uit van de kwaliteiten en de competenties van de cliënt. Ik zorg voor een veilige en stabiele vertrouwensband en creëer overzicht. Vanuit daar ga ik samen met de cliënt de weg zoeken die voor hem of haar het meeste oplevert.
  • Zorg is laagdrempelig
  • Vakkundige begeleiders met een warm hart
  • We denken altijd in mogelijkheden
Back To Top